10 januari eerste VIBA-Café bij ANNE in Utrecht

Het gaat nu echt gebeuren. Het VIBA-Café verhuist naar ANNE in Utrecht.

ANNE (Alle Nederlanders Naar Energieneutraal), een stichting zonder winstoogmerk, richtte een comfortabele (werk)plek en informatieruimte in, vlak bij het Utrechtse Centraal Station, waar bezoekers concrete informatie kunnen krijgen over het verduurzamen van hun woning. Bij ANNE wordt overdag door professionals samen gewerkt aan slimme oplossingen voor de grote uitdaging waar we voor staan: Gasloos wonen en leven. In de avonduren en weekenden organiseert ANNE activiteiten voor bezoekers: bewoners van Utrecht en omgeving.
Eind 2018 zijn het VIBA-bestuur en de medewerkers van ANNE overeengekomen dat alle VIBA-Café’s en Praktijkcafés voortaan bij ANNE gehouden kunnen worden. Wij zijn heel blij met deze gelegenheid om de Café’s op een zo inspirerende plek te kunnen houden, en dan ook nog eens zó centraal gelegen: midden in het land én pal naast het Centraal Station. We verheugen ons op een prettige samenwerking en een zinvolle kruisbestuiving!

Tijdens het eerste VIBA-Café bij ANNE kunnen we kennismaken met ANNE en zijn medewerkers. Het programma is als volgt:
Inloop, al vanouds, vanaf 19.30 uur.
Start 20.00 uur: Introductie door en over ANNE. 
Hoe is ANNE ontstaan, wat betekent ANNE en welke organisaties zijn daarbij betrokken. Hoe kunnen VIBA en ANNE de komende tijd elkaar aanvullen en versterken?
Hierna volgen korte pitches door bezoekers: in 5 minuten vertelt ieder iets over een interessant project of een activiteit die hen op dit moment bezighoudt. Dat kan gaan over iets concreets, maar ook over een mogelijke nieuwe ontwikkeling.
21.30 uur heffen we het glas op ’n voorspoedig nieuwjaar.

aanmelden:   mail naar [email protected]

aanvang:        19.30 uur inloop, 20.00 aanvang

plaats:           ANNE, Veemarktplein 41, 3521 BD Utrecht. 030 – 307 54 52 

VIBA

VIBA

Scroll naar boven

VIBA nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten