Verplaatst: nieuwe datum volgt: Symposium “Duurzaamheid, gezondheid en spiritualiteit” over wonen en leven met energie

Wil je meer weten over aspecten die jouw gezondheid beïnvloeden
op een manier die niet zichtbaar is met het blote oog?

Datum nader te bepalen
VIBA Vereniging organiseert in samenwerking met Orio Architecten  een symposium over het thema

“Duurzaamheid, gezondheid en spiritualiteit”
Wonen en leven met energie

Op deze dag staan we stil bij het begrip energie en hoe we dit positief kunnen gebruiken in ons alledaags leven, maar ook kunnen beïnvloeden in onze directe omgeving zoals huis en tuin.

energyhealinghands

De sprekers hebben allen binnen hun vakgebied in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan en worden als experts beschouwd.

Het begrip “energie” zal in al zijn facetten aan bod komen; van klankschalen tot de aanleg van energetische tuinen, van een mystic tot bouwen met gezonde en stralingsvrije bouwmaterialen.

De insteek is zo breed mogelijk gekozen zodat het symposium voor iedereen interessant kan zijn: van professional tot particulier, van docent tot leerling en van spiritueel geïnteresseerd tot pragmatisch aangelegd.

De sprekers zijn:

Michel Post (architect),

Douwe Knol (architect)

Raymond Lescrauwaet (architect),

Joop Bensdorp (architect en VIBA-voorzitter),

Anne Claire Venemans (kunstenares en coach),

Wim Lips (tuinarchitect),

Patricia Post (holistisch therapeute)

Locatie:
VIBA-Expo,
Veemarktkade 8, 5222 AE ‘s-Hertogenbosch

U kunt zich HIER aanmelden voor meer informatie over datum en inschrijven.
Kosten: € 75,00- p.p.
Kosten VIBA leden: € 50,00- p.p.