Zorgcentrum De Pelgromhof

Project: Zorgcentrum De Pelgromhof

Architect: Frans van de Werf

De organische richting in de architectuur stelt de mens centraal, zijn natuurverbondenheid en zijn kunstzinnig, scheppend vermogen. Dit heeft ertoe geleid dat in de Pelgromhof niet alleen is geïnvesteerd in duurzame materialen en technieken, maar dat er ook veel aandacht is besteed aan het welbevinden van senioren. De huurders konden zelf de inrichting van hun woning bepalen en rondwandelen in een model van hun woonverlangens op ware grootte. Misschien is deze sterk op het individu gerichte aanpak nog wel het meest duurzame aspect van het project.

De complete tekst vind je hieronder.

frans-van-der-werf-pelgromhof

Neem contact op

We zijn nu niet online. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst

Type een woord en druk op enter om te zoeken